De praktijk – Mondzorgcentrum Lopik – Lopik

Welkom bij Mondzorgcentrum Lopik

De tandarts en het team van Mondzorgcentrum Lopik bieden u zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit. Want goede mondverzorging is belangrijk voor een eerste indruk èn voor uw gezondheid.

Mondzorgcentrum Lopik en Mondzorgcentrum LRC zijn zusterpraktijken, deze praktijken vallen onder één dak.

Naar inhoud

De praktijk

Mondzorg Centrum Lopik is een nieuw en tevens ook een modern tandheelkundig centrum. De praktijk is gevestigd in het hart van Lopik. Mondzorgcentrum Lopik is een klantgerichte praktijk voor algehele mondzorg, orthodontie, implantologie en esthetische tandheelkunde. De praktijk heeft zich ontwikkeld tot een uiterst modern mondzorgcentrum met een leuk team aan behandelaars en assistentes. Ze staan te allen tijde voor u klaar om de best mogelijke zorg en service aan te bieden.

Het team bestaat uit een samenwerking tussen assistentes, preventieassistentes, paro-preventieassistentes, mondhygiënist, implantologen, tandartsen voor algemene en orthodontische behandelingen. Mondzorgcentrum Lopik werkt ook nauw samen met diverse verwijspraktijken in de regio. Daarmee willen we tandheelkunde kunnen aanbieden in de volle breedte en aan alle wensen van onze patiënten kunnen voldoen. Als klant bent u dan ook voor mondzorg bij ons aan het juiste adres en wensen we u van harte welkom.

Missie

Mondzorgcentrum Lopik is een mondzorgcentrum voor jong en oud. We willen de best mogelijke tandheelkundige zorg aanbieden en vinden de mening van onze patiënten dan ook uiterst belangrijk. We vinden het belangrijk dat onze patiënten van het moment dat ze binnenkomen in de wachtkamer tot op het moment dat ze vertrekken zich op hun gemak voelen.

We hebben dan ook altijd een luisterend oor naar de wensen van onze patiënten. Ook denken we graag mee met onze patiënten om tot het beste resultaat te komen.

Visie

Mondzorgcentrum Lopik heeft als doel de hoogst kwalitatieve zorg aan te bieden. Onze zorg begint niet pas in de behandelkamer maar thuis bij de patiënt. Een goed verzorgd gebit is namelijk het halve werk. Om in een vroeg stadium problemen te voorkomen, werken we met een preventie plan.

Door de patiënten te stimuleren om regelmatig bij onze preventieassistentes langs te gaan, proberen we problemen vroegtijdig in kaart te brengen en op te lossen waar mogelijk is. Bij de preventieassistentes wordt uw gebit zorgvuldig gereinigd en in de gaten gehouden. Veel mensen willen naast een gezond gebit ook vooral een mooi gebit. We hebben dan ook in onze praktijk een breed aanbod aan esthetische tandheelkunde.