Spoed – Mondzorgcentrum Lopik – Lopik

Welkom bij Mondzorgcentrum Lopik

De tandarts en het team van Mondzorgcentrum Lopik bieden u zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit. Want goede mondverzorging is belangrijk voor een eerste indruk èn voor uw gezondheid.

Mondzorgcentrum Lopik en Mondzorgcentrum LRC zijn zusterpraktijken, deze praktijken vallen onder één dak.

Naar inhoud

Spoed

Wat te doen met een spoedgeval?

Bij pijnklachten of spoedgevallen graag voor 9 uur contact opnemen met onze praktijk, tel 0348-552900, zodat we de mogelijkheid hebben u nog dezelfde dag zorg te bieden. Voor spoedeisende hulp buiten onze praktijkuren kunt u contact opnemen met de TSP (Tandarts spoed praktijk), bereikbaar op 0900 – 8602. Ze brengen u (indien nodig) in contact met de dienstdoende spoed tandarts.

Wanneer is er sprake van een spoedgeval?

Bij ondraaglijke kiespijn moet je zeker contact opnemen met de spoedgevallendienst. Ook als er een tand uitvalt, is het belangrijk dat je zo spoedig mogelijk geholpen wordt. Het is het beste als je bij het uitvallen van een tand binnen 1 uur hulp krijgt. Daarnaast is het ook belangrijk om bij een losse tand en een nabloeding met spoed zorg te krijgen van de tandarts. Maar als er bijvoorbeeld kronen, vullingen of bruggen uitgevallen zijn dan is dit geen spoedgeval dan kun je gewoon een afspraak maken.